Två framgångsrika kvinnor

Dessa två böcker kom hem i brevlådan idag! Två fantastiska, framgångsrika och som för min del är två förebilder! Blir en kväll med läsning!


118 800 kan visst ha rätt!

Man kan ha roligt med 118800 , men denna gången hade dom verkligen rätt!


Träning och lunch

Började dagen med att följa med Emma till AMS för att sedan köra ett killing träningspass! Var jag Emma och alla gamlingar. Vi körde på lite mer än en timme och det känns nu kan jag lova. Vi sitter nu och käkar sen lunch tidig middag på en restaurang :)
Ikväll är det ungdomsgruppen i kyrkan dom gäller!

Puss!


Godmorgon!

Hoppas ni mina fina sovit gott! Det har jag!

Jag har på senaste tiden verkligen fått ett stor sug att flytta hemifrån, nu nu nu!
Jag har fått så himla fina saker, inredningsprylar, tyger, köksartiklar, ja nästintill alla små prylar man behöver när man ska flytta hemifrån. Älskar att gå på Ikea och bara få massa inspiration, var senast där i måndags så nu är huvudet fullt av idéer och pyssel jag vill ha i MIN egna lägenhet.! Får höra från alla att det verkligen inte är billigt att vi ensam, men vadå? Ska det hindra mig!? Att flytta hemifrån är en del av livets gång. Och jag vill göra det nu, ha mitt alldeles egna, kunna ha precis vad jag vill i min kyl, göra vad jag vill, köpa vad jag vill. Inreda precis som jag vill ha det, bjuda hem familjen och vänner på middagar. JAG VILL VERKLIGEN!!
Ska nog kolla lite på lägenheter inom snar framtid! :)

Puss!

Bilden är från Ikea i måndags, något i denna stilen vill jag ha vid matplatsen! Snyggt!


Blogg.se som app i iphone!

Underbart! Går in på blogg.se för att kolla läget. Och till min stora glädje ser jag att dom kommit med en efterlängtad app! Iphone nörd som man är så kanske det blir lite bättre uppdaterande här nu! I like! Ba initiativ blogg.se!

Har för övrigt vart och gymmat med Emma för andra dagen i rad och jag kan lova att det känns både i ben och mage!

Vi hörs! Puss


RSS 2.0