Nio veckor senare

Jag vet att jag är usel på att skriva, men de senaste nio veckorna har den främsta tiden gått till praktiken och att försöka träffa vännerna. Men det ska det bli ändring på nu!
I går hade jag min sista dag på praktiken, känns jätte sorgligt, för efter nio fantastiska veckor tillsammans så hinner man komma varanda nära. Mn om några veckor är jag tillbaka där igen, fast denna gången som arbetskollega! Känns fantastiskt.

Min tid framför mig nu är fullspäckad!
I fredags hade jag studentbal, var riktigt roligt att träffa alla i skolan igen och att festa loss! bilder och mer om detta kommer.
I Tisdags den 31/5 tog min underbara vän Emma studenten! Grattis igen! Vilken lycka det är att se sin bästa vän springa ut från skolan lycklig men samtidigt är det jobbigt. Det går inte riktigt att förklara.
Igår var det studentmottagning för min gullunge Malin som tog studenten. Kunde tyvärr inte komma på hennes utspring då jag hade min sista dag på praktiken. Men även här var det lycka och precis som på Emmas så bjöds det på mycket god mat!.
Efter dessa två dagar med student mottaningar och flakåkningen i tisdags så längtar jag nu bara ännu mera till min student!  På onsdag den 8/6 är det min tur att springa ut ur skolan, vara lycklig, åka flak och bara njuta av hela dagen! Sen den 11/6 har jag min studentmottagning, och jag kan ju säga det att förberedelserna har redan börjat. Till alla 60 personer som kommer och ska dela denna dagen med mig så är det mycket mat som ska lagas. Och eftersom jag nu tar studenten i restaurang programet så vill jag ju såklart att allt ska vara perfekt. Det mesta fokuset på maten kommer att ligga på små sakerna som alla desserter och bakverken då detta ligger mig varmast om hjärtat. Men jag lovar bilder kommer på detta med.
Den 25 juni sätter jag mig äntligen på bussen som ska ta mig och mina underbara vänner ner till frankrike, närmare bestämmt Taizé! Längtar så otroligt mycket.

Vi hörs snart igen!

Puss & Kram
L


RSS 2.0